
Ευχές του σπιράλ για το 2021
Υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία, προσφορά
Το 2020 οδηγείται στο τέλος του. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για την ανθρωπότητα, για την Ελλάδα και για την Πάτρα μας. Ήταν μία δυσάρεστη περίοδος για την υγεία, την κοινωνία και την οικονομία. Ήταν όμως μία καλή χρονιά για το σπιράλ.
Λειτουργία οργάνων, συνεργασία μελών, κατάθεση προτάσεων, δράσεις εστιασμένες στις νέες συνθήκες και στην Πάτρα, παρακολούθηση τοπικών θεμάτων, συμμετοχή στα συμβούλια του Δήμου, δημόσια παρουσία, απόκτηση γνώσης. Η δημοτική μας παράταξη αξιοποίησε θετικά τη χρονιά που φεύγει, παρά τις αντιξοότητες.
Για το νέο χρόνο, ευχόμαστε Υγεία. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο 2021. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα είναι μία ακόμα σπιράλ χρονιά, πλούσια σε δράσεις, πρωτοβουλίες και παραγωγή έργου. Όπως στο σπιράλ έτσι και στη ζωή κάθε κύκλος είναι απαραίτητος. Ας εκτιμήσουμε όσα μας προσέφερε ο χρόνος που φεύγει κι ας ευχηθούμε ο επόμενος να είναι ένας νέος κύκλος γεμάτος από Υγεία, Ελπίδα, Αισιοδοξία και Προσφορά στην συνάνθρωπο!
Οι φωτογραφίες είναι από την πρόσφατη επίσκεψη στην «Κιβωτό της Αγάπης» όπου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι εκπρόσωποι της Ομάδας Εργασίας #Κοινωνία του σπιράλ παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης που τα μέλη της παράταξης συγκέντρωσαν, στο πλαίσιο της τελευταίας δράσης αλληλεγγύης της χρονιάς.